Over ons

Oud-en-pracht is een webwinkel wat onderdeel is van Major Interieurs, we zijn een vrij klein bedrijf met als ondernemers Maaike en Jordy. Voornamelijk ontwerpen we maatwerk interieurs van staal evt gecombineerd met hout. Aangezien onze passie en enthousiasme groot is en wij onze ideeën nog meer vorm willen geven zijn we nu ook een webwinkel gestart. Maaike heeft een studie afgerond als interieurstyliste en vervolgens als interieurarchitecte. Jordy heeft opleidingen afgerond in de metaalbewerking. Na enige tijd werkervaring op te hebben gedaan zijn we samen een eigen bedrijf gestart genaamd Major Interieurs, wat ondertussen al heel wat jaartjes goed draait. Met veel passie en plezier zijn we ook dit avontuur aangegaan en hopen wij veel mensen blij te maken met onze producten!


Wij bieden een ruim assortiment wat steeds wordt aangevuld en veranderd. Gevarieerd van oude, geleefde producten tot nieuwe unieke en luxe meubelen en woonaccessoires. Wij bedenken en ontwikkelen regelmatig en exclusief voor onze winkel prachtige producten.


Wij richten ons niet tot maar 1 woonstijl, dit omdat wij vinden dat onze producten vaak in meerdere stijlen kan worden toegepast. Denk aan sober, stoer en landelijk maar ook (hotel)chique. En waarom zou je jouw smaak perse in 1 woonstijl willen/moeten stoppen als je meerdere aspecten van verschillende stijlen mooi vindt. Je kunt veel stijlen namelijk perfect combineren. Zo creëer je jouw huis helemaal in jouw smaak met een eigen identiteit! En wie zich prettig voelt in zijn omgeving kan beter presteren!

Het persoonlijke karakter van onze webshop staat voorop. Kijk gezellig rond en ga op zoek naar de interieur/decoratiestukken waar jij gelukkig van wordt, die jouw huis je thuis maakt.

Heb je een vraag? Stel deze gerust

Tevens ben je op afspraak van harte welkom om artikelen af te halen en uit te zoeken.laat je inspireren! Nieuwsgierig? Bezoek nu onze WEBSHOP!
/shop


Meer op zoek naar maatwerk of gewoon benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kijk dan even op onze site van Major Interieurs
www.majorinterieurs.nl/